divendres, 7 de març del 2014

VISITEM L'AJUNTAMENT

Ja podeu vore les fotos de l'eixida que vam realitzar ahir per visitar l'Ajuntament i altres edificis públics. Entreu en ÀLBUM DE FOTOS i en trobareu més.
 


2 comentaris:

  1. A JAVI LE GUSTÓ MUHO LA EXCURSIÓN Y ME CONTO QUE V IÓ UNA SALA DONDE "DISCUTEN" , QUE CONOCIÓ AL ALCALDE, PERO LO QUE MAS LE GUSTÓ FUE CUANDO ESTUVIERON CON LA POLICÍA Y LES DEJARON ENCEDER LAS SIRENAS...¡¡¡¡SE LO PASO MUY BIEN !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja! Efectivament. Va ser una eixida molt interessant. Els xiquets s'ho van passar molt bé però a més van poder conèixer quins són els edificis públics més importants del nostre poble i què és el que es fa alli. Cal dir també que tots els treballadors van estar molt amables amb nosaltres. Però és evident que POLÍCIA LOCAL va trionfar. L'agent que ens va atendre va estar genial en les seues explicacions i ens va encantar poder parlar per la emisora i tocar la sirena del cotxe.
      MOLTES GRÀCIES A TOTS! Però sobretot a Creu, la guia de la visita. Ens encanta anar d'excursió quan ella ens acompanya, la tasca d'aquesta persona en l'educació dels nostres xiquets és fonamental, sobretot pel que fa al medi ambient. GRÀCIES CREU! Continua sempre així

      Elimina